• Home >>
  • Nemačka >>

Kako zakazati termin za vizu u Nemačkoj ambasadi i napisati CV za rad u Nemačkoj

Poštovani kandidati nadamo se da uskoro neće trebati vize i da ćete moći da radite kao i svi ostali koji imaju EU ili druge papire, a do tada evo u par koraka da Vam pomognemo da rezervišete termin za vizu u Nemačkoj ambasadi u Beogradu.

Prvi korak je da odete na sajt Nemačke ambasade : https://belgrad.diplo.de/

Kliknite na ikonu : Vize i ulazak u SR Nemačku

Kada ste to uradili dobićete sledeće :

Kliknite na ikonu : Zapošljavanje
Dobićete sledeću stranu : https://belgrad.diplo.de/rs-sr/service/visa-einreise/-/2077462

Kliknite na ikonu : Zakazivanje termina pod rednim brojem 5.

Nakon toga shodno Vašoj profesiji izaberite ponuđene termine.

Doći ćete na stranicu u zavisnosti na koju ste kliknuli a mi smo izabrali primer za 3 /4 srednje stručno obrazovanje : https://service2.diplo.de/rktermin/extern/choose=category.do?locationCode=belg&realmIđ645&categoryIđ1456&request=locale=de

I na kraju dobijate obrazac koji elektronski treba pažljivo da popunite sa Vašim podacima, napominjemo bez greške i dobićete potvrdu na Vaš email da ste dobro popunili .

Ovo je Vaš prvi korak na Vašem poslovnom putu za Nemačku.

Sledeći korak je da popunite CV obrazac, ovde je postupak kratak i jasan poklanjamo Vam dva formulara pa popunite na jeziku koji bolje poznajete.

Ako se Vaše obrazovanje i radne sposobnosti ne podudaraju sa tržištem Nemačke tu su naši partneri sa dugom tradicijom Centar za obrazovanje “ Braća Stamenković“ koji Vam nude sve potrebne kurseve koje zahtevaju poslodavci iz Nemačke.

Pogledajte kurseve i zanate koji su aktuelni u Centru za obrazovanje “ Braća Stamenković“ na stranici : http://www.bracastamenkovic.edu.rs/index.php

I na kraju ako ne znate Nemački jezik, proverite da li možete dobiti besplatan kurs na linku : https://inoposlovi.com/besplatan-kurs-nemackog-jezika/

U svakom trenutku agenciji Selecta možete poslati CV ako Vam je potrebna pomoć u pronalaženju posla, intervju kod poslodavca, pomoć oko vize ili radne dozvole i za sve ostalo pišite nam na email :

inoposlovi@selecta-job.de

Želimo Vam puno poslovnih uspeha.

Potrebni zvarivači, bravari, monteri za rad u Nemačkoj- Intervju sa poslodavcem iz Nemačke u Beogradu 23.10.208
Potrebni medicinsko osoblje za rad u nemačkoj pokrajini Brandenburg

Click Here to Leave a Comment Below