Besplatni online kursevi norveškog jezika

Norveški jezik – programi obuke CALST i LearnNow su dostupni za sve koji žele da nauče Norveški. Obrazovni centri takođe mogu da koriste programe u svojim kursevima ili kao dopuna obuka.

CALST (Computer-Assisted Listening and Speaking Tutor)

CALST program je kreiran za učenike da vežbaju izgovor oko 1000 norveških reči i izraza a program takođe nudi i vežbe pisanja. CALST sadrži dva modula na nivou A2, u kojoj “talking head” pokazuje kako se reči izgovaraju u modulu 1.

modulu 2 možete pronaći vežbe koje prave razliku između brojnih foneme, kao na primer razlika između <lis> i <lus>. CALST bira vežbe koje su najrelevantnije u zavisnosti od maternjeg jezika učenika i vežbe su zasnovane na glasovnim razlikama između učenikovog maternjeg jezik i norveškog jezika.

Potrebne hostese, promoteri, turisticki vodici i ostali ugostiteljnski radnici

Besplatno testirajte znanje stranog jezika na : Online Test

CALST je razvijen od strane norveškog Univerziteta nauke i tehnologije, a podržan je od strane Norgesuniversitetet and Vox.

CALST LINK

LearnNow (Learn Norwegian on the Web)

LearnNow daje uvod u norveški jezik do nivoa A2 kombinovanjem teksta, zvuka i slike. Program sadrži rečnik, gramatičke vežbe, proveru gramatike i interaktivne vežbe. LearnNow nudi i jezičku podršku na engleskom, španskom i poljskom.

LearnNow je razvijen od strane norveškog Univerziteta nauke i tehnologije, a podržan je od strane Vox.

LearnNow LINK

Zaposlite se u Norveškoj, naučite Norveški jezik u školi jezika Kontext i dobijate popust 5% prijavom preko sajta InoPoslovi.com
Prijavite se ovde : Norveški jezik

 

Poslovi u inostranstvu sa srpskim pasošem
Working on Cyprus

Click Here to Leave a Comment Below